Rakennuttamista jo 32 vuoden ajan

Tarkastuspalvelut

Lämpökuvaus yhdistettynä tiiveysmittaukseen saa aikaan tehokkaita tuloksia rakennuksen tai rakenteiden tiiveydestä ja lämpöoloista. Rakennuksen tiiveydellä on merkittävä vaikutus energiankulutukseen ja sisäilman laatuun.

Lämpökuvaus

Lämpökuvaus on todellinen rakennuksen tutkimusmuoto, yhdistettynä tiiveysmittaukseen lämpökuvauksella saadaan aikaan tehokkaita tuloksia rakennuksen tai rakenteiden tiiveydestä ja lämpöoloista. Käytettäessä henkilösertifioitua (VTT) kuvaajaa varmistetaan kuvauksen asianmukaisuus ja raportointi RT kortin esittämällä tavalla (RT 14-10850). Lämpökuvauksella voidaan paikallistaa rakenteissa olevia putkijohtoja mm. lattialämmitysputkistoja, kattolämmityspaneeleja, kaapelireittejä yms.

Lämpökuvausta voidaan hyödyntää myös monissa muissa kohteissa kuten, teollisuuden tarkastuksissa, sähkökeskusten liitosten tarkasteluissa ja onpa kuvausta käytetty jopa ravihevosten niveltulehduksia tutkittaessa. Lämpökuvauksella on myös paikallistettu vesivuotoja rakenteista.

Käytössämme on kaksi kappaletta Fluken lämpökameroita joilla kuvaukset suoritetaan.
Miijalla on VTT:n henkilösertifiointi rakennusten lämpökuvaajaksi ja Pasi on suorittanut lämpökuvauksen ns. Level 1 koulutuksen.

”Onkoon tuo kylymä? Suattaa se olla tulinennii”

Tiiveysmittaus

Tuntuuko talossasi epäilyttävää vetoa tai määräsikö rakennustarkastaja taas yhden ”turhan” toimenpiteen tehtäväksi ennen lopputarkastusta?

Mitäpä tuota arpomaan, asiasta on hyvä saada varmuus! Oikein tehdyn tiiveysmittauksen avulla on mahdollista saada aikaan hyviä tuloksia muun muassa energiankulutuksen tai sisäilman laadun saralla. Ja jos asiat ovat jo valmiiksi hyvässä kunnossa, niin sekin tulee tiiveysmittauksella vahvistettua.

Lue lisää tiiveysmittauksesta »

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä.

Nimi *

Puhelin

Sähköposti *

Yritys

Lisätietoja