Rakennuttamista jo 32 vuoden ajan

Palveluksessanne

Toimistollamme valoja polttaa seuraavanlainen joukko (penkit ei paljon kulu kun ollaan työmailla):

Pasi Korhonen

Toimistomme kahvankääntäjä on Pasi joka on omistanut Inmeco Oy Rakennuskonsultit joulukuusta 2000 alkaen. Perhe-elämän ja laskettelun (on muuten polvet kipeät, kun tuli pikkusen laskettua) lisäksi kurveihin taitetaan Ducati Multistrada D-AIR 2015 ja Honda CB 750 ”tuutti”, vapaa-ajalla (millä) aikaa kuluu myös Rukan mökillä ja sukulaisten pienissä rojekteissa. Aina pitää olla jotain kehitteillä.

Pasia voit tavoitella numerosta 0400 643 892 ja kannattaa laittaa tekstiviesti niin soittelen takaisin.

Miija Taponen

Hämmennyitkö hersyvästä naurusta puhelimessa?? Ilmeisesti puhelimeen vastasi Miija joka omaa savolaiset (Varkautelaiset) sukujuuret. ”Helekkari” taaskaan ei oltu työmaalla tehty niin kuin sovittiin. Pasia komennetaan niin kotona kuin toimistolla, iteppä oot valinnut menttaliteetillä.

Kävelyllä ollessa saattaa kuulua kommenttina ”nosta niitä käsiä juostessa”, kun joku hölkkäilee kädet maata viistäen vastaan.

Niin ja se nauravainen puhelimeen vastaus numerosta 040 7499 341

Osmo Rantala

No joo purjehtimaan meinasin lähteä poikien kanssa pariksi viikkoa, pitäisi vielä vissiin kotona kertoa. Tarvitaanko seuraa jatkoille (no ehkä harvemmin nykyään kuin ennen), mutta haitari soi kun se vain on mukana. Avomerilaivurin paperit löytyy.

Koordinaatit löytyy numerosta 040 752 4601

Sari Pekkarinen

Laukaan vahvistus Inmecolle antaa teräviä kommentteja työmaista ”pitääkö ne meitä ihan tyhminä”. Ajoreissut on vaihtuneet maalaus ja tapetointihommiin kotona ja tyttärien kanssa urheiluihin. Puolet perheestä käy Tampereella ja hieman meitä jännittää nuorimmaisen opiskelupaikan sijoittuminen.

Sarilta terävät vastaukset 040 775 7015

Anna Pylkkänen

Niin ihan samaa mietin, empatiaa parhaimmillaan ja kotona odottaa nuoriherra touhukas.

Mikä on kun viemärissä ei vesi liiku, no pojat katsokaa oikeaan kaivoon.
Vapaa-ajalla saatetaan pyörähtää Meksikossa tai jossain muualla maailman äärissä. Tai sitten vaan mökillä tehdään kesäkeittiötä.

Annan saa kiinni numerosta 050 340 6561

Mervi Valta

Savolaisena piällysnaisena en tiijä mittään, mutta ossoon selvitellä, arvioida ja tehdä esityksiä. Sinä päätät – minä johdattelen.

Motto: rakennus kuin rakennus, kaikki ovat ihmisten enemmän ja vähemmän käsityönä tekemiä, ihmisten hyödyksi.

Vapaa-aika kuluu Alatalon karavaanialueella kaikkien kaverina.

Saapi haastoo numerossa 0400 821 334

Marjut Koivisto

Parhaat toto ja V75 vinkit Marjutilta on omistanut ennen kokonaisia hevosia, nyt omistuksessa vain 1/1000 tamma, kotona odottaa herra koirat jotka vaativat pientä ulkoilutusta.
Marjutilta saat asiantuntevat kommentit tilamuutoksiin ja kuvat melkein tunnissa.

Marjutin saa kiinni numerosta 040 585 7108

Janne Rasi

Vähän vilustuin, kun kesähousut jalassa olin poikien reeneissä hallilla viikonlopun. Kolmen jääkiekkoilevan pojan joukkueiden huoltajina menee Jannen aika ja vaimo kuskaa perhettä milloin mihinkin jäälle.

Mielenkiintoinen tulkinta, onko perustelumuistiota ja mitä siellä sanotaan.

Jannen saa kiinni numerosta 040 480 1968

Markku Honkanen

Olut on hyvä palautusjuoma sulkapallon jälkeen, kahvakuulatunnin jälkeen vielä lenkille Markku ikiliikkuja Haapaniemestä. Juuri ja juuri päässyt miehen ikään, hanskaa LVI-asiat ja tarvittaessa muuraa vaikka takan.

Markun saa kiinni numerosta 040 194 6120

JP Ilomäki

Miten varmennustarkastus, sukellusharrastus joutui väistymään opiskelujen tieltä, mutta siihen palataan kun paperit saadaan ulos (hyvä syy ostaa uudet laitteet, kun vanhat tuli myytyä.

Jos on tarvetta sähköselvityksille kutsu JP paikalle numerosta 040 749 9858

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä.

Nimi *

Puhelin

Sähköposti *

Yritys

Lisätietoja