Rakennuttamista jo 25 vuoden ajan

Palveluksessanne

Toimistollamme valoja polttaa seuraavanlainen joukko (penkit ei paljon kulu kun ollaan työmailla):

Pasi Korhonen

Toimistomme kahvankääntäjä on Pasi joka on omistanut Inmeco Oy Rakennuskonsultit joulukuusta 2000 alkaen. Perhe-elämän ja laskettelun (on muuten polvet kipeät, kun tuli pikkusen laskettua) lisäksi kurveihin taitetaan Ducati Multistrada D-AIR 2015 ja Honda CB 750 ”tuutti”, vapaa-ajalla (millä) aikaa kuluu myös Rukan mökillä ja sukulaisten pienissä rojekteissa. Aina pitää olla jotain kehitteillä.

Pasia voit tavoitella numerosta 0400 643 892 ja kannattaa laittaa tekstiviesti niin soittelen takaisin.

Jarmo Hulkko

Viimeisen päälle DI ja osa-aikaeläkeläinen Jarmo on ollut osakkaana Inmecossa vuodesta 2007 alkaen. Jarmo vääntää paperit viimeisen päälle ja tekee muistiot kohdalleen.

Jarmon eläkepäivät ja muu vapaa-aika kuluu Litmaniemellä tai Villa Saarensalmessa, ellei sitten ole lukemassa Telkänpesän palvelutalossa vanhemmalle väelle kirjaa.

Jarmolle voi soitella numeroon 0400 957 815

Miija Taponen

Hämmennyitkö hersyvästä naurusta puhelimessa?? Ilmeisesti puhelimeen vastasi Miija joka omaa savolaiset (Varkautelaiset) sukujuuret. ”Helekkari” taaskaan ei oltu työmaalla tehty niin kuin sovittiin. Pasia komennetaan niin kotona kuin toimistolla, iteppä oot valinnut menttaliteetillä.

Kävelyllä ollessa saattaa kuulua kommenttina ”nosta niitä käsiä juostessa”, kun joku hölkkäilee kädet maata viistäen vastaan.

Niin ja se nauravainen puhelimeen vastaus numerosta 040 7499 341

Osmo Rantala

No joo purjehtimaan meinasin lähteä poikien kanssa pariksi viikkoa, pitäisi vielä vissiin kotona kertoa. Tarvitaanko seuraa jatkoille (no ehkä harvemmin nykyään kuin ennen), mutta haitari soi kun se vain on mukana. Avomerilaivurin paperit löytyy.

Koordinaatit löytyy numerosta 040 752 4601

Sari Pekkarinen

Laukaan vahvistus Inmecolle antaa teräviä kommentteja työmaista ”pitääkö ne meitä ihan tyhminä”. Ajoreissut on vaihtuneet maalaus ja tapetointihommiin kotona ja tyttärien kanssa urheiluihin. Puolet perheestä käy Tampereella ja hieman meitä jännittää nuorimmaisen opiskelupaikan sijoittuminen.

Sarilta terävät vastaukset 040 775 7015

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä.

Nimi *

Puhelin

Sähköposti *

Yritys

Lisätietoja